T'ajudo?

17/7/17

⛰️🚶🏼 Castarner de les Olles



Sortida curta per fer algún dia que tingueu ganes de caminar i no disposeu de gaire temps.




Castarner de les Olles va ser un petit poble que va quedar despoblat quan les aigües de l'embassament d'Escales van cobrir una bona part de la zona.




Si hi aneu a l'estiu trobareu una petita "platja" molt xula per fer una remullada i estareu sols completament. A més les vistes del pantà i les muntanyes del voltant faran de la sortideta unes hores agradables. No hi ha gaire desnivell, per tant, es perfectament apte per fer amb nens, tot i que i ha un tram que hem de vigilar una mica. El camí travessareu una roureda i les vistes us agradaran.

Haureu de deixar el cotxe a la presa de l'Embassament d'Escales, a la carretera N-230. Mireu al cel, segur que veureu un munt de voltors. El dia que hi vam anar els nens alucinaven.

Creueu el túnel i sempre vorejant l'Embassament per la dreta del pantà arribareu al poble en tres quarts d'hora.




Nosaltres hi vam anar a l'estiu, estava ennuvolat i feia molta xafogor, per tant els nens es van agobiar una mica i no vam arribar al poble, ens vam quedar a uns 15 minuts per arribar, així que tocarà tornar-hi un altre dia que no faci tanta calor i arribar al poble. El que si que he llegit és que si pugeu a la roca que hi ha al poble, les vistes són molt bones. Si hi anem un dia de menys calor i arribem al poble ja us ho explicaré.
Com us he dit, una ventatge d'anar-hi a l'estiu és fer-se una remullada a la platgeta privada que trobareu abans d'arribar. Que me'n dieu?





Si heu fet aquesta sortida us trobareu molt a prop de la Terreta, per tant, si teniu temps us aconsello que us hi atenseu i hi feu una ruta. Podeu llegir la nostra experiència aquí 






Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...