T'ajudo?

18/2/14

Malvezie

Doncs bé, encetarem el primer viatge amb l'última sortida que vem fer que és la que tinc més recent.
Va ser a Balnéa al sur de França. Tot s'ha de dir que des d'on vivim nosaltres (Alta Ribagorça) tenim hora i mitja per tant, si esteu per la zona és una sortida que recomano. Hi vam anar a l'hivern i la gracia és que estava tot nevat i que els banys japonesos són més atractius ja que surts a l'exterior i tot està tot nevat mentre tu estas a l'aigua.
A l'estiu però, també té més atractius ja que al voltant del recinte hi ha tot un parc on hi ha un circuit amb tirolines, un llac on pots anar amb barca i altres activitats que ara a l'hivern estan totes tancades. Quan hi tornem a l'estiu ja us explicaré.
Amb els nens només pots anar a la zona dels Banys Ameridiens.




 Llavors un dels dos adults s'ha de quedar amb els nens i l'altre pot anar a fer les altres zones (Banys Japonesos i els Banys Romans).

Tens dues hores per fer-ho tot i això inclou canviar-se i dutxar-se.




Recomano que si es va a l'hivern no porteu gaire roba a l'hora d'entrar al recinte, ni tovallola (te'n donen una amb el preu de l'entrada) perque a l'hora d'entrar al vestidor no hi ha lloc per penjar-ho tot i es fa molt pesat.








Mare meva el que ens va costar trobar l'allotjament que haviem reservat,però en part va ser per no tenir la ubicació correcta, però l'espera va valer la pena. Després d'anar a Balnea ens vem allotjar  a Pyrenees Emotions i ens va encantar .
Ens va rebre l'Stefan que de seguida ens va fer sentir com a casa. Ens va ensenyar l'habitació, i tot i que ja l'haviem vist per internet, al veure-la vem fer un ohhh!!! era fantàstica. Vem estar a l'habitació

Chambre Conscience avec balcon  i ens hi haguéssim estat una setmana. Ens van preguntar si voliem sopar i vem dir que si. també tot molt bo. Crec que és una de les habitacions més grans que mai he estat i a més amb balcó.
Feia molt mal temps però si algún dia tornem farem algunes de les moltes activitats que s'hi poden fer d'esports d'aventura. 100 % recomanable!!!!!!!!!!!!!!!
Al marxar ens va fer un regalet que no revelaré peró que ens va fer molta il.lusió.











com podeu veure la caseta de l'arbre va tenir molt d'èxit

mireu que bé s'ho van passar!!!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...